logo
  • Email:
    info@yanghealthcenter.nl
  • Telefoon: 06-19983328

Sinds kort kunt u ook bij mij thuis terecht voor een acupunctuur behandeling of Chinese massage. Op maandag en donderdag werk ik vanuit huis en kunt bij mij op afspraak terecht. Speciaal voor lichamelijke klachten zoals nek, schouder, rug, benen en orgaan relateerde klachten. Tevens kunt u terecht voor professionele TuiNa massage. Bekijk voor meer informatie mijn Home-page.

Over Yang Health Center

Yang Health Center is gespecialiseerd in een combinatie van Chinese massage (Tuina), acupunctuur, cupping en Chinese kruiden. Opgericht door dhr. Yang, die zijn opleiding in Guangzhou, China heeft genoten, biedt het centrum diverse behandelingen aan om de gezondheid en het welzijn van cliënten te bevorderen.

Met een focus op traditionele Chinese geneeskunde, streeft Yang Health Center ernaar om een holistische benadering van gezondheid te bieden, waarbij zowel fysieke als mentale aspecten worden behandeld.

Over dr. Yang

Een. van mijn passies is Tai Chi en tekenen, hieronder ziet u enkele van mijn werken.

Contact en Route

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling in mijn praktijk in Almere? Vul dan onderstaan contactformulier in of neem telefonisch contact met me op: 06-19983328
Wellicht tot snel!

    Uw naam

    Uw Email

    Onderwerp

    Uw bericht

    Gershwinstraat 100
    1323 RV
    Almere

    Begin met chatten
    Maak nu een afspraak via Whatsapp
    Hallo, waarmee kan ik u helpen?